De villa

default

De villa is gelegen op de berg in de wijk Santa Barbara.Vanaf de porch heb je een schitterend uitzicht op de zee, Klein Bonaire en bij helder weer kun je zelfs Curaçao zien liggen. Het is nog geen 5 minuten rijden naar het mooie aangelegde strand tussen Eden Beach en Coco Beach. De villa biedt veel privacy en staat op ongeveer 1600 m2 eigen grond met omheinde tuin en privé Magnesiumzwembad. 

 

Het huis is voorzien van 110 en 220 volts stopcontacten. In de keuken en badkamers is warm water door middel van een boiler. 

 

De keuken beschikt over een combi- oven, koffiezetapparaat, Senseo,  vaatwasser, Amerikaanse koel/diepvriescombinatie, wasmachine, tv, draadloos internet, plafond ventilatoren.

Alle deuren en ramen zijn voorzien van horgaas. 

 

Via de trap of via de zij- of achterkant van de villa komt u op de zeer ruime overdekte porch. Aangrenzend een grote slaapkamer met airco en voldoende kastruimte. Entree naar de woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers met badkamer en suite, airco, grote inloopkast,  3e toilet en grote bijkeuken.


De tuin is schitterend aangelegd met een oprijlaan met palmen. Het perceel is omheind en toegankelijk via een elektrische schuifpoort. De (eigen) weg loopt om het huis heen, ideaal voor het in huis brengen van de boodschappen. 


De bijna altijd waaiende passaatwind op de berg zorgt voor de benodigde verkoeling zodat je altijd heerlijk buiten kunt zitten en binnen als je gaat slapen de airco niet nodig hebt. In de tuin vind je een scala aan vogels, hagedissen en leguanen.