Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.176.111 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Marianne Marianne
Onze vakantie in juli 2015 in de villa op Kaya Safir 20 was perfect! Heerlijk zitten op het overdekte (enorme!) terras en uitkijken over klein Bonaire en de zee! Of lekker zwemmen in het zwembad! Het huis staat op "de berg" en vangt daardoor meer wind dan in Kralendijk. We hebben genoten: lekker gedoken, gesnorkeld, alles bekeken op het eiland en dat in de rustige, relaxte ambiance van Bonaire. Met een geweldig huis (met alles wat je maar te wensen hebt) als uitgangspunt.
Ard en Anneke Ard en Anneke
Wat hebben wij genoten van onze vakantie in jullie prachtige villa! Zo heerlijk relaxt en rustig. We waren ook erg blij met de ijsblokjes machine en de wasautomaat. We zijn bijna een maand geweest en het is omgevlogen. Heerlijk uitgerust en lekker geslapen en nooit binnen gezeten.Wijntje bij het zwembad s'middags. Snorkelen met schildpadden en schitterende vissen en koraal. Kortom een topvakantie! Mede dankzij Rien en Wilma (en Roos) erg gezellig.
mam en simon mam en simon
Jos en Monique, wat een supervakantie en wat hebben jullie een geweldig huis! Elke morgen uit bed lekker het zwembad induiken. Jullie hebben ons zoveel laten zien! Wat een prachtige natuur en we hebben veel mensen ontmoet die jullie kennen. Bovendien was het iedere dag mooi weer. Het was veel te snel voorbij. Ook samen hebben we het heel gezellig gehad. Bedankt voor deze mooie vakantie (ook de ijskoffie bij Karels Bar was onweerstaanbaar, voor herhaling vatbaar 😉
Tiny en Cor Tiny en Cor
Wat was het verblijf van 23/5 t/m 8/6 2014 in villa Bonaire fantastisch! Persoonlijk zag ik wat op tegen het warme klimaat maar doordat het huis op een berg staat stond er altijd een lekker briesje. En het huis? een juweeltje! Het zwembad? heerlijk! De porch? geweldig! De stranden, het duiken en snorkelen? wat een ervaring! Kortom: een plek om naar terug te keren! Thanks dat we van dit paradijs mochten genieten! xxx
Judith Judith
Met vijf man/vrouw hebben we twee weken verbleven in de villa. Het was wel even zoeken om terug te komen, de eerste keer dat we met de pickup op pad waren gegaan. Uiteindelijk toch gevonden, natuurlijk. Het is een fijn ruim huis met een heerlijke porch. Voor ons duikers was het super dat we de spullen konden spoelen bij de spoelbak en dat de spullen beneden konden blijven hangen. De keuken was goed ingericht en het was bijzonder prettig dat er een wasmachine staat. Doordat het best fris was (eind februari), misten we de airco niet in de twee slaapkamers. Eigenlijk hebben we nauwelijks binnen gezeten, dus behalve van de keuken, badkamers en slaapkamers geen gebruik gemaakt van de binnenruimte. Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad! Bedankt voor alle goede zorgen, ook Rien en Wilma die het huis beheren.