Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.85.115 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Ard en Anneke Ard en Anneke
Wat hebben wij genoten van onze vakantie in jullie prachtige villa! Zo heerlijk relaxt en rustig. We waren ook erg blij met de ijsblokjes machine en de wasautomaat. We zijn bijna een maand geweest en het is omgevlogen. Heerlijk uitgerust en lekker geslapen en nooit binnen gezeten.Wijntje bij het zwembad s'middags. Snorkelen met schildpadden en schitterende vissen en koraal. Kortom een topvakantie! Mede dankzij Rien en Wilma (en Roos) erg gezellig.
mam en simon mam en simon
Jos en Monique, wat een supervakantie en wat hebben jullie een geweldig huis! Elke morgen uit bed lekker het zwembad induiken. Jullie hebben ons zoveel laten zien! Wat een prachtige natuur en we hebben veel mensen ontmoet die jullie kennen. Bovendien was het iedere dag mooi weer. Het was veel te snel voorbij. Ook samen hebben we het heel gezellig gehad. Bedankt voor deze mooie vakantie (ook de ijskoffie bij Karels Bar was onweerstaanbaar, voor herhaling vatbaar 😉
Tiny en Cor Tiny en Cor
Wat was het verblijf van 23/5 t/m 8/6 2014 in villa Bonaire fantastisch! Persoonlijk zag ik wat op tegen het warme klimaat maar doordat het huis op een berg staat stond er altijd een lekker briesje. En het huis? een juweeltje! Het zwembad? heerlijk! De porch? geweldig! De stranden, het duiken en snorkelen? wat een ervaring! Kortom: een plek om naar terug te keren! Thanks dat we van dit paradijs mochten genieten! xxx
Judith Judith
Met vijf man/vrouw hebben we twee weken verbleven in de villa. Het was wel even zoeken om terug te komen, de eerste keer dat we met de pickup op pad waren gegaan. Uiteindelijk toch gevonden, natuurlijk. Het is een fijn ruim huis met een heerlijke porch. Voor ons duikers was het super dat we de spullen konden spoelen bij de spoelbak en dat de spullen beneden konden blijven hangen. De keuken was goed ingericht en het was bijzonder prettig dat er een wasmachine staat. Doordat het best fris was (eind februari), misten we de airco niet in de twee slaapkamers. Eigenlijk hebben we nauwelijks binnen gezeten, dus behalve van de keuken, badkamers en slaapkamers geen gebruik gemaakt van de binnenruimte. Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad! Bedankt voor alle goede zorgen, ook Rien en Wilma die het huis beheren.
Theo en Ida Theo en Ida
Lieve Jos en Monique, Voor het eerst van ons leven 6 weken met vakantie, van 9 januari tot 21 februari 2014. Zouden we dat zo lang volhouden.... Nou, het is de schuld van jullie prachtig huis en de geweldige beheerders, Rien en Wilma, dat we nu nog steeds heimwee hebben. Elke dag opstaan met de vogels, ontbijten op de porch met uitzicht op de zee met voor de kust Klein Bonaire, Kralendijk met alles wat er bij hoort, zeg maar half Bonaire. Daarna een plons in het zwembad. Heerlijk, wie doet je wat. Verder natuurlijk snorkelen, eiland verkennen, wandelen, lekker eten enz. We komen graag volgend jaar terug en dan het liefst nog langer!