Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.137.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Priscilla Meijer Priscilla Meijer
Wij hebben van 15 t/m 22 juli gebruik mogen maken van deze mooie villa. Wat een mooi huis (lekker veel wind op de porche), lekker zwembad en geweldig uitzicht! De villa staat erg centraal op het eiland zodat je met de auto makkelijk alle kanten op kan. We werden gastvrij ontvangen door Rien en Wilma en we hebben van deze week genoten!! Zeker een aanrader !!!
Raymond Brandt Raymond Brandt
Normaal gesproken vinden wij het aan het eind van de vakantie heerlijk om weer lekker naar ons eigen huis te gaan. Echter, dit keer niet. Wat een heerlijke plek om te vertoeven is dit. Huis goed, zwembad goed, uitzicht fenomenaal. Kortom, alles klopt. Rien en Wilma wachten je keurig op volgens afspraak, en zij hebben ook nog voor de eerste proviand gezorgd! Een auto is wel noodzaak, maar dat is het eigenlijk overal op Bonaire. Indien mogelijk komen wij hier zeker nog een keer terug!
Annet,Oksana en Lesya Annet,Oksana en Lesya
Wat hebben we genoten van dit fantastische huis..Het uitzicht is adembenemend, alle faciliteiten zijn aanwezig, er staat constant een lekker windje waardoor het heerlijk koel is , zelfs op het heetste gedeelte van de dag en het houdt de muggen grotendeels weg.De afstand naar Kralendijk is heel goed te doen, .( ongeveer 7-10 min.) mits je natuurlijk een auto hebt.De beheerders ,Wilma en Rien ,zijn gouden mensen , die alles keurig in orde hebben gemaakt en altijd beschikbaar zijn voor raad en daad.Wij hopen in de toekomst opnieuw in jullie huis te mogen wonen. Annet, Oksana en Lesya ( verblijf: van 28-1-2012 tot 4-2-2012)
Robin en Angelique Robin en Angelique
Wat een heerlijke plek om twee weken te vertoeven! Een prachtig huis op een van de mooiste locaties van het eiland.Wij kunnen geen een puntje van kritiek bedenken, alles was prima voor elkaar.Als het mogelijk is, komen we zeker een keertje terug!
Rein en Jaqueline Rein en Jaqueline
Een van de mooiste plekken van Bonaire, prachtig uitzicht , het eiland , de zee, en ook over klein Bonaire. Imponerend de zon in de zee zien zakken.Geweldige ontvangst de beheerders staan te wachten op het vliegveld, en maken je even wegwijs.Super geregeld.We hadden het gehuurd van 13 tot 20 oktober, veel tekort!!Schitterend huis met enorm terras en iets lager gelegen zwembad,(heerlijk) eigen oprijlaan en vette palmbomen. We zijn geen duikers maar we hebben wel veel gesnorkeld, (voor het eerst in ons leven)Onvoorstelbaar wat een onderwaterleven, al vanaf twee meter vanaf het strand. Echt waar als je twee meter vanaf de kant staat, en je gaat plat in het water met je snorkel op, je weet niet wat je ziet!! Super Lokatie, relaxte mensen, dat is wel even wennen, als ze een bekende tegenkomen zetten ze de auto stil en gaan even bijpraten (iedereen wacht) als de rij achter te groot wordt gaan ze weer verder, een heel verschil.Een Tien