Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.85.115 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
peter & stefanie peter & stefanie
Begin april 2013 hebben we een kleine week in jullie villa gelogeerd en het was fantastisch! De locatie is prachtig en het huis is van alle gemakken voorzien. Na een hartelijk ontvangst en met de eerste boodschappen al in huis hebben we onze eiland hop al snorkelend en relaxed aan het zwembad met super uitzicht afgesloten. Echt genieten! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes peter & stefanie
Jan en Peter Jan en Peter
Bon dia, Villa ‘BONAIRE’, op het eerste gezicht een misschien wat prestigieuze naam, maar kan wat ons betreft dit etiket met vlag en wimpel dragen. Deze residentie hooggelegen op één van de beste locaties van dit eiland met een wijds en ver uitzicht. Bij helder weer kun je zelfs de contouren van Curacao zien. De grote tuin met een mooi zwembad en de oprijlaan omzoomd met palmbomen geeft je het echte ‘Bounty gevoel’. Omdat het leven op Bonaire zich grotendeels buiten afspeelt heeft dit landhuis het voordeel over een ruim bemeten veranda te beschikken. Afhankelijk van waar je gaat zitten heb je meer of minder wind en het constante briesje maakt het leven op dit eiland wel wat aangenamer. Bovendien hangen er daar overal plafondventilatoren, waarmee je persoonlijk je eigen hoeveelheid passaatwind kunt bepalen. Ook danki aan Wilma en Rien, de beheerders van dit eldorado. Steeds op gepaste afstand, maar altijd binnen handbereik hadden we met dit echtpaar een heel plezierige band. Zij bleken helemaal verknocht te zijn aan Bonaire en wisten dit enthousiasme op ons over te brengen. Monique en Jos alle succes!! Dit kwaliteitsniveau handhaven blijft steeds jullie uitdaging. Ayo, te otro bai!! Jan en Peter
Priscilla Meijer Priscilla Meijer
Wij hebben van 15 t/m 22 juli gebruik mogen maken van deze mooie villa. Wat een mooi huis (lekker veel wind op de porche), lekker zwembad en geweldig uitzicht! De villa staat erg centraal op het eiland zodat je met de auto makkelijk alle kanten op kan. We werden gastvrij ontvangen door Rien en Wilma en we hebben van deze week genoten!! Zeker een aanrader !!!
Raymond Brandt Raymond Brandt
Normaal gesproken vinden wij het aan het eind van de vakantie heerlijk om weer lekker naar ons eigen huis te gaan. Echter, dit keer niet. Wat een heerlijke plek om te vertoeven is dit. Huis goed, zwembad goed, uitzicht fenomenaal. Kortom, alles klopt. Rien en Wilma wachten je keurig op volgens afspraak, en zij hebben ook nog voor de eerste proviand gezorgd! Een auto is wel noodzaak, maar dat is het eigenlijk overal op Bonaire. Indien mogelijk komen wij hier zeker nog een keer terug!
Annet,Oksana en Lesya Annet,Oksana en Lesya
Wat hebben we genoten van dit fantastische huis..Het uitzicht is adembenemend, alle faciliteiten zijn aanwezig, er staat constant een lekker windje waardoor het heerlijk koel is , zelfs op het heetste gedeelte van de dag en het houdt de muggen grotendeels weg.De afstand naar Kralendijk is heel goed te doen, .( ongeveer 7-10 min.) mits je natuurlijk een auto hebt.De beheerders ,Wilma en Rien ,zijn gouden mensen , die alles keurig in orde hebben gemaakt en altijd beschikbaar zijn voor raad en daad.Wij hopen in de toekomst opnieuw in jullie huis te mogen wonen. Annet, Oksana en Lesya ( verblijf: van 28-1-2012 tot 4-2-2012)