Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.95.36 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Theo en Ida Theo en Ida
Lieve Jos en Monique, Voor het eerst van ons leven 6 weken met vakantie, van 9 januari tot 21 februari 2014. Zouden we dat zo lang volhouden.... Nou, het is de schuld van jullie prachtig huis en de geweldige beheerders, Rien en Wilma, dat we nu nog steeds heimwee hebben. Elke dag opstaan met de vogels, ontbijten op de porch met uitzicht op de zee met voor de kust Klein Bonaire, Kralendijk met alles wat er bij hoort, zeg maar half Bonaire. Daarna een plons in het zwembad. Heerlijk, wie doet je wat. Verder natuurlijk snorkelen, eiland verkennen, wandelen, lekker eten enz. We komen graag volgend jaar terug en dan het liefst nog langer!
peter & stefanie peter & stefanie
Begin april 2013 hebben we een kleine week in jullie villa gelogeerd en het was fantastisch! De locatie is prachtig en het huis is van alle gemakken voorzien. Na een hartelijk ontvangst en met de eerste boodschappen al in huis hebben we onze eiland hop al snorkelend en relaxed aan het zwembad met super uitzicht afgesloten. Echt genieten! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes peter & stefanie
Jan en Peter Jan en Peter
Bon dia, Villa ‘BONAIRE’, op het eerste gezicht een misschien wat prestigieuze naam, maar kan wat ons betreft dit etiket met vlag en wimpel dragen. Deze residentie hooggelegen op één van de beste locaties van dit eiland met een wijds en ver uitzicht. Bij helder weer kun je zelfs de contouren van Curacao zien. De grote tuin met een mooi zwembad en de oprijlaan omzoomd met palmbomen geeft je het echte ‘Bounty gevoel’. Omdat het leven op Bonaire zich grotendeels buiten afspeelt heeft dit landhuis het voordeel over een ruim bemeten veranda te beschikken. Afhankelijk van waar je gaat zitten heb je meer of minder wind en het constante briesje maakt het leven op dit eiland wel wat aangenamer. Bovendien hangen er daar overal plafondventilatoren, waarmee je persoonlijk je eigen hoeveelheid passaatwind kunt bepalen. Ook danki aan Wilma en Rien, de beheerders van dit eldorado. Steeds op gepaste afstand, maar altijd binnen handbereik hadden we met dit echtpaar een heel plezierige band. Zij bleken helemaal verknocht te zijn aan Bonaire en wisten dit enthousiasme op ons over te brengen. Monique en Jos alle succes!! Dit kwaliteitsniveau handhaven blijft steeds jullie uitdaging. Ayo, te otro bai!! Jan en Peter
Priscilla Meijer Priscilla Meijer
Wij hebben van 15 t/m 22 juli gebruik mogen maken van deze mooie villa. Wat een mooi huis (lekker veel wind op de porche), lekker zwembad en geweldig uitzicht! De villa staat erg centraal op het eiland zodat je met de auto makkelijk alle kanten op kan. We werden gastvrij ontvangen door Rien en Wilma en we hebben van deze week genoten!! Zeker een aanrader !!!
Raymond Brandt Raymond Brandt
Normaal gesproken vinden wij het aan het eind van de vakantie heerlijk om weer lekker naar ons eigen huis te gaan. Echter, dit keer niet. Wat een heerlijke plek om te vertoeven is dit. Huis goed, zwembad goed, uitzicht fenomenaal. Kortom, alles klopt. Rien en Wilma wachten je keurig op volgens afspraak, en zij hebben ook nog voor de eerste proviand gezorgd! Een auto is wel noodzaak, maar dat is het eigenlijk overal op Bonaire. Indien mogelijk komen wij hier zeker nog een keer terug!